INS Montbui participa a la trobada de centres GSUite

L’Institut Montbui va participar el dissabte 3 de març de la trobada de centres catalans que treballen amb les eines del GSuite.

Uns quants centres que utilitzem G Suite per organitzar el centre i per fer activitats amb l’alumnat van trobar-se per intercanviar experiències. No es tractava de buscar experts, sinó de simplement compartir les pràctiques que diferents docents porten a l’aula i al centre per tal d’enriquir-nos mútuament.

Una trobada molt ben rganitzada, que et donava la possibilitat de fer diferents tallers a l’entorn de GSuite i una xerrada-col·loqui final entre diferents membres docents, per tal de compartir vivències i estratègies digitals.

L’experiències va ser molt positiva, i el representant de l’Institut va poder conèixer de primera mà diferents experiències d’altres centre, tot compartint activitats i visions del nostre. Si voleu conèixer la seva opinió, podeu visitar el seu dossier professional.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>