Preinscripció Batxillerat 2018/2019

El període de presentació de sol·licituds per formalitzar la preinscripció per al Batxillerat serà del 14 al 24 de maig. Els ensenyaments de batxillerat es cursen, generalment, entre els 16 i els 18 anys, però s’hi pot accedir a qualsevol edat, sempre que s’hagi obtingut el graduat en educació secundària obligatòria.

Cal presentar la sol·licitud de preinscripció per accedir al batxillerat:

– de qualsevol modalitat en un centre diferent del que s’està cursant l’ESO,
– de qualsevol modalitat si s’està cursant o s’ha cursat un cicle formatiu encara que s’imparteixi en el mateix centre on s’està matriculat,
– de la modalitat d’arts, i
– si es prové d’un institut que ja no imparteix el batxillerat (si es demana plaça a l’institut al qual està adscrit, la sol·licitud és preferent per ser admès o admesa a qualsevol modalitat de batxillerat, excepte la d’arts).

Si hi esteu interessats a formalitzar la preinscripció amb nosaltres, podeu trucar al 93 805 60 59 i demanar una cita per presentar la sol·licitud.

Sol·licitud preinscripció 2018-2019

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>