Nou sistema d’accés esglaonat al centre

Una de les mesures que s’ha adoptat aquest inici de curs extraordinari a causa de la irrupció del COVID-19 és el nou sistema d’accés al centre.

Per evitar aglomeracions entre l’alumnat que vol accedir al centre i així poder garantir que es respecta el distanciament mínim, el sistema preveu que l’alumnat dels diferents nivells que s’imparteixen al centre tingui assignada una porta i una hora concreta, quedant repartit de la següent manera:

  • 1r d’ESO – Accés per la porta del C/de la Tossa de 08:05 a 08:10
  • 2n d’ESO – Accés per la porta del C/Lope de Vega de 08:05 a 08:10
  • 3r d’ESO – Accés per la porta del C/Lope de Vega de 08:00 a 08:05
  • 4t d’ESO – Accés per la porta del C/de la Tossa de 08:00 a 08:05
  • Batxillerat i PFI – Accés per la porta del C/de la Mercè de 08:00 a 08:05

Per tal de facilitar la tasca dels professors a l’hora de controlar els accessos, a l’alumnat de cada nivell se li ha fet entrega d’una xapa amb un codi de colors, per identificar al nivell al qual pertanyen. Així doncs l’alumnat de 1r d’ESO porten una xapa verda, els de 2n groga, els de 3r vermella i els de 4t blava, mentre que l’alumnat de Batxillerat i PFI porten una xapa negra.

Agrairíem que des de les famílies recolzeu aquesta iniciativa recordant als vostres fills i filles la importància de portar la seva xapa identificativa mentre estiguin al centre, i que vetllin per tenir-la sempre en condicions i no la perdin.

Redacció

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>