Carta de la Directora sobre el cribratge preventiu

Benvolgudes famílies,

Com sabeu avui hem fet cribratge a tothom: alumnes i personal que passa pel centre, amb agraïment als sanitaris que ho han fet possible. La nostra més gran preocupació és el benestar de la comunitat.

Malauradament avui també estem de dol, molts hem perdut algun ésser estimat en aquesta pandèmia, i ens amoïna que aquest brot sembla que afecta més greument els adolescents. Per tant, si seguim endavant és molt a consciència:

Ja en la circular que vam publicar us vam dir que en tot moment seguim les indicacions de les autoritats sanitàries i educatives i nosaltres no decidim si es tanca l’institut. Nosaltres posem els mitjans per procurar que se segueixen les mesures sanitàries, d’higiene i neteja i procurem educar en la conscienciació de la importància de les mateixes.

En reunió amb les autoritats sanitàries, educatives i l’Ajuntament es van decidir les mesures a prendre: en primer lloc el cribratge, en segon el seguiment de les classes, ja que és la manera de continuar tenint els joves ocupats, pel seu propi desenvolupament personal i social, i educant en el seguiment de les mesures sanitàries (higiene, distància i mascareta). També és la manera que permet que els més febles puguin continuar tenint les mateixes oportunitats educatives. En tercer lloc les mesures a nivell municipal per aconseguir que se segueixin els confinaments, que aquesta és una gran preocupació de tots plegats i una via de contacte i d’ajuda entre l’Ajuntament i les famílies són els mateixos centres escolars.

Com segurament sabeu posem també el màxim esforç en el seguiment telemàtic dels grups confinats, és per tot això que us demanem que ens feu confiança, que seguiu sobretot les mesures de confinament que us expliquem i que rebutgem i apel·lem a la consciència  d’aquells que irresponsablement no les segueixen.

Moltes gràcies per la vostra comprensió,

Eva Raich, Directora INS Montbui