iEduca Tokapp: ara l’iEducació al mòbil!

Amb l’objectiu de millorar la comunicació del centre amb les famílies, aquest curs l’institut Montbui posa en funcionament l’aplicació per mòbils i tauletes del programa iEducació, la plataforma on pares, mares i professors estan en contacte i comparteixen la informació més important sobre el rendiment i l’actitud dels seus fills i filles.

Ara, tota aquesta informació és accessible des de qualsevol dispositiu mòbil. Tant sols és necessari baixar-se i instal·lar-se l’aplicació iEduca Tokapp.

Com ho has de fer? On l’haig de buscar? I quina informació cal posar-hi? Totes aquestes preguntes estan resoltes a la presentació que ve a continuació, on et mostrem pas a pas què cal fer per descarregar-se i baixar-se l’aplicació! Observa que clicant al marge superior dret pots veure la presentació en pantalla completa.

2 comentaris

  1. Comunicació INS Montbui

   Hola Nuria,

   l’aplicació la podeu trobar al Play Store del vostre mòbil, s’anomena “iEduca TokApp”
   Un cop descarregada, la primera vegada us demanarà el centre, heu de buscar “Institut Montbui”, i després podreu entrar amb el mateix usuari i contrasenya que feu servir a la web.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>