iEduca Tokapp: ara l’iEducació al mòbil!

Amb l’objectiu de millorar la comunicació del centre amb les famílies, aquest curs l’institut Montbui posa en funcionament l’aplicació per mòbils i tauletes del programa iEducació, la plataforma on pares, mares i professors estan en contacte i comparteixen la informació més important sobre el rendiment i l’actitud dels seus fills i filles.

Ara, tota aquesta informació és accessible des de qualsevol dispositiu mòbil. Tant sols és necessari baixar-se i instal·lar-se l’aplicació iEduca Tokapp.

Com ho has de fer? On l’haig de buscar? I quina informació cal posar-hi? Totes aquestes preguntes estan resoltes a la presentació que ve a continuació, on et mostrem pas a pas què cal fer per descarregar-se i baixar-se l’aplicació! Observa que clicant al marge superior dret pots veure la presentació en pantalla completa.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>