Viatge intergalàctic 1r ESO

Pel primer projecte de ciències naturals hem realitzat una sèrie de missions per obtenir informació sobre el nostre sistema solar: recerca de dades, aplicació del mètode científic, estudi de le fases de la lluna, etc.

Una d’aquestes missions ha consistit a generar un sistema solar a escala sobre un recorregut preestablert del Google Maps. El punt de partida es localitza a la plaça del Sol, on hem situat el Sol i finalitza a l’hotel W, on podeu trobar el nano planeta Plutó. Hem col·locat els planetes a escala i hem calculat quines serien les seves dimensions segons aquesta.

Amb aquest missió hem après que el sistema solar és bàsicament buit i que els planetes estan en realitat molt allunyats entre si. A més a més, són molt i molt petits en comparació amb la mida total del sistema solar.

Finalment, hem afegit uns codis QR per tal que pugueu consultar la informació sobre les característiques de tots els cossos celestes.

Aquest és el resultat final…

1 comentari

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>