Problemes a l’esprint

El dimecres 9 de desembre vam celebrar la convocatòria del concurs Problemes a l’Esprint adreçada a l’alumnat de 4t ESO.

Es tracta d’una activitat en línia per equips de centre. L’objectiu és resoldre una col·lecció de problemes matemàtics en el menor temps possible mitjançant el treball en equip i la col·laboració entre els diferents components. La denominació “a l’esprint” prové del fet que el centre guanyador és el primer que envia totes les solucions correctes a les qüestions que es plantegen.

El concurs que està organitzat per la Societat Catalana de Matemàtiques (SCM), la Federació d’Entitats per a l’Ensenyament de les Matemàtiques a Catalunya (FEEMCAT) i el Creamat, celebra enguany la seva XX edició.

El nostre alumnat va passar una bona estona resolent problemes i reptes matemàtiques en equip tot debatent, provant diferents mètodes i analitzant-ne els resultats.

Felicitats a tots i totes!!!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>