Fem d’exploradors!

Els alumnes de 1r d’ESO que participen en l’optativa “Explora i coneix llocs inhòspits del nostre planeta” han realitzat una petita exploració a les Carboneres de la Sedeta. Van preparar l’exploració distribuint-se les funcions pròpies d’un equip d’exploració (el que fa de guia, els encarregats de les fotografies, el que porta les claus, les llanternes…). No cal dir que tenien un gran interès en fer aquesta activitat. En tornar a la classe van compartir les fotos i es van baixar al mòbil i/o a l’ordinador un programa d’edició de vídeo. Ajudant-se entre ells en l’elaboració dels vídeos han après força i se n’han adonat de com és d’important corregir i revisar les feines per presentar-les bé. Finalment, els van visionar a la classe.

Han après a desenvolupar competències i valors importants com la creativitat, cooperació, competències digitals… i també s’ho han passat molt bé.

Aquí us posem una petita mostra dels vídeos que han elaborat.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>