Participem del nou projecte “L’Acadèmia Oberta” en col·laboració amb la Secció Filològica de l’Institut d’Estudis Catalans

El dimarts 27 de setembre, al vespre, s’ha dut a terme la presentació en primícia per als centres de secundària i Batxillerat de la ciutat de Barcelona la presentació de la Gramàtica de la Llengua Catalana [GIEC] de l’Institut d’Estudis Catalans [IEC]; la nostra acadèmia de la llengua. L’acte ha comptat amb la presència de l’Àrea de Llengua catalana  de l’Àmbit de Llengües i literatures de l’institut, perquè volem estar informats de les novetats i innovacions que presentarà aquesta obra cabdal sobre la llengua pròpia de Catalunya, la qual es farà pública el proper 23 de novembre.

Durant l’acte des de l’Institut d’Estudis Catalans se’ns ha convidat a participar del nou projecte “L’Acadèmia Oberta, cosa que ens satisfà i engresca, sobretot pel prestigi de la institució que l’impulsa.

Aquest projecte té com a objectiu articular i sistematitzar les relacions d’intercanvi entre la Secció Filològica de l’IEC i els col·lectius professionals de la llengua de tot el territori catalanoparlant. En relació amb el professorat de llengua catalana aquest projecte afavorirà el coneixement de la iniciatives, activitats i treballs de l’IEC, la cooperació en la difusió de la normativa lingüística a les aules i alhora possibilitarà que els acadèmics i les acadèmiques de la llengua coneguin les inquietuds reals dels professors i professores amb relació a la normativa.

 

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>