Matemàtiques integrades al nostre entorn i font de creativitat

Una fotografia matemàtica només es pot concebre com una eina didàctica que faciliti l’aprenentatge de les matemàtiques, unes matemàtiques integrades en el nostre entorn, generadores de bellesa, font de creativitat i útils per tenir una visió crítica de la societat que ens envolta.

Un any més, l’Àmbit de Matemàtiques de l’institut participa en la XVIIIa edició del Concurs de fotografia matemàtica convocada per l’ABEAM (Associació de Barcelona per a l’estudi i l’aprenentatge de les matemàtiques). És una proposta ben consolidada i que al llarg dels anys ha anat aplegant una interessantíssima col·lecció d’imatges matemàtiques que podem fer servir també a les nostres aules.

Als passadissos del nostre, centre ja podem veure-hi exposades les fotos que enguany han fet els nostres alumnes. En el proper acte de celebració de la Diada de Sant Jordi es farà públic el veredicte del jurat i es procedirà al lliurament dels premis. Les fotografies premiades s’enviaran per participar al Concurs de Fotografia Matemàtica de l’ABEAM.

Us desitgem molta sort a tots i a totes i aprofitem per refrescar la memòria i us mostrem de nou les produccions més reeixides del curs passat.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>