Xè aniversari de l’Associació Esportiva La Sedeta: Per molts anys!

S'ha produït un error en obtenir un àlbum extern. Comproveu l'adreça de l'àlbum. Ajuda.

L’Associació Esportiva La Sedeta compleix deu anys. Des d’aquí volem felicitar les persones que fan possible aquesta tasca de promoció de l’esport i dels valors positius que ofereix.

El seu coordinador en Pau Cabús ens relata la celebració que va tenir lloc a les instal·lacions del centre el passat cap de setmana:

El passat cap de setmana vam estar de celebració!

L’AEE La Sedeta celebra enguany el seu desè aniversari i vam decidir celebrar-lo d’una manera ben especial.

Dissabte al matí es va organitzar una gimcana per la Sedeta i els seus voltants, on a través d’onze proves, els participants van gaudir d’una manera d’allò més lúdica i festiva. A la nit, 173 persones ens vam aplegar al pati de la Sedeta per fer un sopar comú i compartir una bona estona amb bona part de les persones que ja són història viva de l’esport a la Sedeta, des de​ls seus promotors, fins als actuals entrenadors, passant per un seguit de jugadors, jugadores i famílies que no es volien perdre aquest important reconeixement.

Diumenge va ser el dia més esportiu, s’hi jugaren partits Sedetans, partits especials i emotius. Al matí futbol, que van enfrontar equips d’entrenador​s​ i famílies​;​ i a la tarda amb partits especials de vòlei: ​entre ​germanes, ​entre ​equips ​guanyadors de lliga o de copa​ i ​entrenadors i, ​fins i tot, ​partits entre jugadores de diferents categories amb els pares, els quals no es van voler perdre l’esdeveniment.
Ha estat un cap de setmana molt intens, carregat d’emocions i sentiments, on tenim la sensació que tots i totes ho hem gaudit moltíssim. Perquè no hi ha res millor que viure les celebracions en família i si una cosa és innegable​,​ és que l’esport a la Sedeta som una família immensa!
Gràcies a tothom que​,​​ ​de manera completament desinteressada​,​ ha col·laborat a fer un cap de setmana tan especia​l,​ Gràcies​!!

​P​er molts anys més a l’Associació! Amunt, amunt Sedeta!​”

1 comentari

  1. AEE La Sedeta

    Amb el pas dels anys la relació Institut-Associació s’ha anat nodrint del què ens podíem, entre tots, aportar mútuament. Des dels inicis amb l’energia inigualable de la Isabel fins a la força i empenta que ens està transmetent actualment la Pilar. Sense l’Institut no seríem res, i creiem modestament que nosaltres també ajudem a fer la Sedeta una mica més gran. Gràcies per tot, companys!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>