APSC Implica’t: Campanya solidària de recapte d’aliments per al Banc d’Aliments del Carmel

Els alumnes de 3r d’ESO han escrit aquesta carta a tots els/les tutors/es de grup per tal d’explicar-vos la Campanya de Recapte d’Aliments que han estat organitzant i que culminarà el proper dilluns 21 de desembre. Aquesta activitat forma part del Projecte d’Aprenentatge i Servei Comunitari “Implica’t” que estan realitzant aquest curs lectiu, coordinat pel Manel Juárez i tot l’equip de la Fundació ADSIS. A més, us han compartit el video de la campanya que han realitzat perquè el pugueu mostrar. 

“Carta oberta a tots els tutors i tutores del centre

L’alumnat de tercer de l’ESO de l’Institut Josep Pla us volem explicar molt breument el que estem portant a terme dins del Projecte “Implica’t” (d’Aprenentatge i Servei Comunitari) a les classes de Cultura i Valors Ètics.

Després de participar en uns quants tallers en els que hem vist la desigualtat que s’hi dona en el nostre món d’avui i que nosaltres podem fer alguna cosa per ajudar a construir un món una mica més solidari,

Després de conèixer que amb l’actual situació de pandèmia, les famílies amb menys recursos econòmics ho estan passant molt pitjor,

Després que l’associació CarmelAmunt ens presentés la realitat de moltes famílies que malviuen al barri i a les que ells intenten ajudar entre d’altres recursos amb el Banc d’Aliments, I després que ens demanessin si els hi volíem ajudar a recollir menjar per al Banc d’Aliments,

Nosaltres, alumnes de tercer de l’ESO, hem decidit portar a terme diferents accions dins i fora de l’Institut per recollir menjar. La realitat actual de grups bombolla al centre, però, ens impedeix de passar per les classes per explicar tot això.

És per això que us demanem si voldríeu ajudar-nos a fer-ne difusió de la “Campanya solidària de recapte d’aliments per al banc d’Aliments del Carmel”

Nosaltres hem pensat d’oferir-vos diferents instruments de conscienciació i propaganda:

  • Cartells anunciant la Campanya del dia 21 de desembre.
  • Un petit vídeo/presentació amb PowerPoint explicatiu de la Campanya.
  • Participació en un karaoke (nosaltres us oferim les cançons per fer-lo a la vostra aula).
  • Proposta de pel·lícules per passar a classe.
  • Participació en un concurs de Kahoot!
  • Rifa de Nadal.

Ens agradaria comptar amb la vostra col·laboració per fer-ne difusió als vostres grups, participar en les activitats que cregueu oportunes i, sobretot, que els hi digueu als vostres alumnes que ens ajudin amb aquesta recollida d’aliments.

Moltes gràcies, per endavant!”