Campanya de sensibilització de la Marató de TV3 (2019)

L’Institut ha participat en la campanya de difusió i sensibilització social sobre les malalties que es tractaran a la Marató de TV3 i Catalunya Ràdio el diumenge 15 de desembre, en la seva 28a edició. Enguany la campanya vol acostar els joves a la realitat mèdica i humana de les malalties minoritàries. Us passem el programa de les xerrades que han estat programades per a tots els cursos de l’Institut.

L’espot televisiu

Minories que fan una majoria. Hi ha malalties que et converteixen en un cas únic entre milers, però… qui són aquests milers? Són els que somien, els que lluiten, els que donen la mà, els que s’aixequen: són les minories que fan una majoria. El 2019, La Marató de TV3 i Catalunya Ràdio està dedicada a les malalties minoritàries.

Vídeo divulgatiu sobre les malalties minoritàries

L’Alba, el Bilal i la Laura són tres joves que conviuen amb una malaltia minoritària. En aquest vídeo, elaborat per a la campanya de sensibilització amb el suport de Pfizer, el relat de com és el seu dia a dia, de les dificultats amb què es troben i de com les superen es combina amb l’explicació d’una experta en aquest tipus de patologies, la doctora Susan Webb. Tot, amb l’acompanyament del músic Miki Núñez.