Lliurament de Diplômes DELF

El passat 30 de novembre117 nois i noies de 13 instituts dels Serveis Territorials de Tarragona van rebre els títols DELF Scolaire en un acte que es va celebrar a l’Institut Vidal i Barraquer de Tarragona.  Un nombròs gup de 26 alumnes del nostre centre va rebre els títols corresponents a les proves de nivell A2 i B1 que es van celebrar al mes d’abril.

2

El DELF scolaire és fruit d’un acord entre el Servei de cooperació i d’acció cultural de l’Ambaixada de França i el Departament d’Ensenyament. Els títols DELF són vàlids tota la vida i permeten certificar les competències en llengua francesa des alumnes i que siguin reconegudes en universitats, administracions i empreses de tot el món.

Enhorabona als alumnes, que han obtingut resultats magnífics en aquestes proves. (Més informació al blog del Seminari de Francès…)

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>