Premi del Col·legi de Geòlegs

El treball de recerca de Carles López Rofes, Itinerari geològic de la muntanya d’Escornalbou i dels voltants, ha estat guardonat amb el primer premi de la 13a edició del Premi de Treballs de Recerca de Geologia i Ciències de la Terra, que anualment convoca el Col·legi de Geòlegs de Catalunya. El lliurament s’ha fet en el transcurs del tradicional sopar de Nadal del Col·legi. L’estudi ha estat tutoritzat pel professor Albert Pujol.

El treball d’en Carles, que actualment estudia Enginyeria Forestal a la Universitat de Lleida, permet conèixer els minerals, les roques, les antigues mines, la història geològica i la feina dels picapedrers que envolten l’emblemàtica muntanya on trobem el castell-monestir d’Escornalbou. I tot amb una pretensió didàctica per poder seguir els itineraris sense coneixements previs de geologia. (A la mateixa web del Col·legi de Geòlegs es pot consultar el treball sencer)

L’Institut té una llarga tradició en premis del Col·legi de Geòlegs ja que és la sisena vegada que es guanyen: Miquel Àngel Xifré (2007), Clara Ferran (2009), Damià Benet (2011), Anna Olivé (2012) i Sabí Peris (2013) en són els anteriors.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>