Erasmus + a l’institut

El nostre centre ha estat acceptat per col·laborar en un projecte del programa Erasmus+, promogut i finançat per la UE per recolzar, desenvolupar i intercanviar iniciatives en l’àmbit de l’educació i la formació dels estudiants europeus. El projecte en el que participarem durant els pròxims dos anys es diu DESIRE (Digital Education for Social Innovation Reframed Entrepreneurship) i té com a objectius desenvolupar i elaborar material en l’àmbit de l’emprenedoria social per implementar-lo, després, en els nostres alumnes de 12 a 16 anys.

En aquest projecte participen entitats de Milà (Itàlia), Ruse (Bulgària), Bucarest (Romania), Nicòsia (Xipre), El Pireu (Grècia) i 2 centres de Reus: Open Europe i l’Institut Gabriel Ferrater.

Els passats dies 21 i 22 d’octubre va tenir lloc la primera reunió a Ruse (Bulgària) on se’n van establir les bases i es va començar a treballar en aquest projecte que durarà dos anys. Dues professores del nostre institut, Pilar Lahuerta i Rosalia Anglada, hi van assistir com a representants del centre.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>