Visita al CaixaFòrum del 1r de Batx. Artístic

El passat 30 d’abril els alumnes de 1r de Batxillerat Artístic E i F van visitar l’espai cultural CaixaFòrum de Barcelona. La primera activitat va ser la xerrada que els va fer la Laia Torrents, membre del col.lectiu d’art sonor Cabosanroque. Aquesta interessant xerrada forma part del cicle de conferències Futur Variable, destinat a oferir eines de reflexió al voltant de la importància de la formació formal i la no formal, per configurar-nos un perfil professional, amb reflexions basades en la pròpia experiència de l’artista o professional convidat.

 A continuació van visitar dues de les exposicions temporals que està oferint CaixaFòrum en aquests moments: Poètiques de l’emoció, que planteja una mirada transversal per diferents períodes de la història de l’art a través de la plàstica de les emocions, i l’exposició antològica dedicada al pintor expressionista Max Beckmann.

Va ser una jornada molt profitosa.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>