Jornada de Portes Obertes INS Escola d’Hoteleria i Turisme de Barcelona

Amb l’objectiu que futurs estudiants i les seves famílies, professors de secundària i empreses puguin conèixer l’Institut EHTB, els estudis que oferim, les nostres instal·lacions i les seves sortides professionals, l’Institut Escola d’Hoteleria i Turisme de Barcelona organitza la Jornada de Portes Obertes de manera virtual la setmana del 26 al 29 d’abril de 2021.

Aquestes Jornades es celebren en varies sessions específiques orientades a explicar  les especialitats impartides a l’EHTB per PFI’s, Cicles Formatius de Grau Mitjà, Cicles Formatius de Turisme i Cicles Formatius d’Hoteleria.

L’oferta formativa del Centre pel curs 2021-22 és:

PFI:

CFGM:

CFGS:

Aquestes Jornades esdevenen una oportunitat per orientar-te a l’hora d’escollir uns estudis de Grau Mitjà i Superior amb projecció de futur i amb una gran demanda laboral.

PER A PARTICIPAR D’AQUESTES JORNADES CAL REALITZAR RESERVA PRÈVIA DE PLACES EN AQUEST ENLLAÇ: https://www.insehtb.barcelona/jornada/

Per a qualsevol incidència en procés d’inscripció a la Jornada de Portes Obertes els preguem adrecin un correu electrònic a: a8044934@xtec.cat