Cuina i gastronomia |
CFGM HT10 |
(2000 hores 2 cursos acadèmics) |
FAMÍLIA PROFESSIONAL | Hoteleria i Turisme | |
Competència General |
||
La competència general d’aquest títol consisteix a executar les activitats de preelaboració, preparació, conservació, finalització, presentació i servei de tot tipus d’elaboracions culinàries en l’àmbit de la producció en cuina, seguint els protocols de qualitat establerts i actuant segons normes d’higiene, prevenció de riscos laborals i protecció ambiental. | ||
Mòduls Professionals | ||
Ofertes gastronòmiques | 66 hores | |
Preelaboració i conservació d’aliments. | 231 hores | |
Tècniques culinàries | 231 hores | |
Processos bàsics de pastisseria i rebosteria | 165 hores | |
Productes culinaris | 231 hores | |
Postres en restauració | 99 hores | |
Anglès | 99 hores | |
Seguretat i higiene en la manipulació d’aliments | 66 hores | |
Formació i orientació laboral | 66 hores | |
Empresa i iniciativa emprenedora | 66 hores | |
Síntesi | 297 hores | |
Formació en centres de treball | 383 hores | |
Camp professional | ||
Aquest professional exercirà l’activitat tant en grans com en mitjanes i petites empreses, principalment del sector d’hoteleria, encara que també pot treballar per compte propi a petits establiments del subsector de la restauració. | ||
Principals ocupacions i llocs de treball | ||
Cuiners | ||
Caps de partida | ||
Treballadors d’economat d’unitats de producció i servei d’aliments i begudes |