Eramus: mobilitat a Munich

Acabo de finalitzar la meva experiència Erasmus+ a Munich, Alemanya, he après molt, m’ho he passat genial i he conegut a gent meravellosa, els hi recomanaria a tots els estudiants. El simple fet de viatjar, de passar un temps fóra de casa, t’obre un món i sobre tot la ment. Descobrir cultures, formes de viure, de treballar, de relacionar-se a les que un no hi està acostumat és una experiència molt enriquidora.  

2016_student1c

Gràcies al programa Erasmus + he pogut realitzar les meves practiques en empresa en un festival de la capital de Baviera, on he tingut l’oportunitat de treballar amb un equip de persones fantàstiques i amb molta experiència en la producció i organització d’esdeveniments.

Durant el meu període de practiques he participat en la preproducció i en l’execució del Festival que durava 30 dies, preparant els documents informatius i acreditatius pels artistes (acreditacions, mapes de la ciutat, informació pràctica del festival, itinerari a l’hotel….) gestionant la seva arribada a la ciutat (recollida a l’aeroport, check-in a l’hotel i visites tècniques als espais escènics. Durant el festival he participat en l’organització dels espectacles, assistit als artistes, fer la regidoria durant els espectacles, informar al públic sobre horaris i llocs dels espectacles……

Durant la meva estància a Alemanya he assistit a dos cursos de llengua alemanya i he fet un curs online facilitat per Erasmus+ (OLS). També he millorat molt el meu anglès ja que a Munich es una llengua molt utilitzada.

En conclusió, ha estat una experiència molt enriquidora a nivell personal i professional al 100 %. Animo a tots els estudiants que perdin la por a viatjar i a estar uns mesos fora de casa perquè és una oportunitat que val molt la pena.

Llibert Barquets Garcia,  estudiant de CFGS Producció de projectes audiovisuals i espectacles

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>