Visita al Port de Tarragona

Els Alumnes dels cicles de Comerç i Administratiu van visitar el passat dia 18 d’Abril les instal·lacions del Port de Tarragona.

 

Dins l’estudi de les operacions logístiques el departament de Comerç i Marketing va organitzar el passat dia 18 d’Abril la visita a les instal·lacions del port de Tarragona. Durant la visita vàrem visitar el museu del Port, ubicat als tinglados, i posteriorment ens vàrem embarcar per realitzar una visita des de les aigües del port on ens van explicar el funcionament del port així com la disposició dels diferents molls i zones de càrrega.

La visita va ser força interessant i profitosa especialment davant el projecte d’ampliació d’instal·lacions que el port te previst duur a terme els propers anys a fí de ampliar l’arribada de creuers al port i el turisme associat als mateixos.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>