GRADUACIÓ 4T D’ESO 2021

FOTOGRAFIES DE LA GRADUACIÓ

El passat dilluns 14 de juny vam dur a terme la graduació de 4t d’ESO al nostre pati. Va ser un acte molt emotiu que vam gaudir tots, malgrat la calor. Cal agrair tota l’ajuda dels alumnes de cicles i els seus professors per muntar el tendall; també a l’Ajuntament per cedir-nos les cadires, l’escenari i tot el sistema de megafonia. Voldríem agrair a l’AMPA tota la seva contribució, i en especial a la Maria Recasens com a ex-membre de la nostra AMPA, que juntament amb altres membres i amb alguns voluntaris de 3r d’ESO ens van deixar un espai meravellosament decorat. També a tots els professors i alumnes que hi van col·laborar: batucada, músics, arts escèniques, etc.

En aquest link podeu veure les fotografies que vam fer, i uns vídeos que van preparar els tutors. Properament enviarem a totes les famílies de 4t el link amb l’edició del muntatge de vídeo que estem preparant.

GRÀCIES I L’ENHORABONA A TOTS!!!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>