1r CONCURS DE FOTOGRAFIA DE LA CIÈNCIA: “FOTOCIÈNCIA 2020”

Dins de les activitats previstes durant la Setmana de la Ciència, encetem un nou concurs-exposició fotogràfica sobre la ciència: FOTOCIÈNCIA.

El tema d’aquest any, tenint en compte que l’any 2020 va ser declarat l’Any Internacional de la Sanitat Vegetal de la UNESCO, serà el món vegetal.

Pots presentar fotografies relacionades amb qualsevol planta superior (amb flor o sense), molsa, falguera, alga, liquen,… o amb qualsevol cosa que tingui a veure amb el món vegetal: fruits, tubercles, espècies, … d’ús habitual a qualsevol casa o cuina. No descuidis tampoc la visió artística!
Les fotografies han de ser originals (no extretes d’internet) hauràs de  posar-li un títol i afegir un comentari relacionant la fotografia amb la ciència i el món vegetal.

Hi haurà premis en diferents categories i nivells escolars.

Pots presentar la teva fotografíes a través del formulari google que rebràs al teu correu corporatiu del “institutramonbarbat.cat”. Teniu temps fins el divendres 13 de novembre.

Pots consultar les bases en aquest enllaç.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>