A 5è fem diferents activitats per acabar el trimestre!

Durant aquests dies hem anat fent diferents activitats per acabar aquest primer trimestre.

Vam escoltar el missatge de la patge reial i vam fer la nostra carta conjunta pels Reis Mags d’Orient.

També vam aprendre el poema de Nadal que es titula La Nit de Nadal de la poetessa Laia Torres i les cançons que cantem al festival. A més, vam gravar el poema entre tots i totes! Si voleu veure el vídeo del poema cliqueu aquí .

Una altra activitat ha estat la creació d’una postal per a les nostres famílies. Vam aprofitar la tècnica d’aquarel·la amb gasa, treballada als tallers d’artística, per fer la portada. A més, vam escriure el poema de Nadal que hem treballat i dos desitjos, un per a nosaltres mateixos i un altre per a la família.

Pel que fa a l’àmbit artístic, també vam crear un treball manual molt vistós! Són uns elfs que tenen les nostres cares, ideals per penjar a l’arbre de Nadal!

Una altra activitat va ser l’amic/ga invisible! Quan vam arribar a la classe estaven tots els regals preparats a una taula esperant a ser recollits. Vam començar a obrir regals i a esbrinar qui era la persona que ens l’havia fet. Ens ho vam passar molt bé! Si  voleu veure les fotografies de l’activitat cliqueu aquí.

A més, en estones lliures hem jugat a jocs de taula tots i totes junts per tal de seguir treballant la cohesió grupal! Ens ho hem passat superbé veient com dibuixàvem, fèiem mímica o responíem preguntes.

Per acabar, vam fer un cercle de diàleg per valorar el primer trimestre. En aquest vam reflexionar sobre les activitats que hem fet, sobre com ens hem sentit i sobre el nostre procés d’aprenentatge. Ho hem aprofitat per identificar les nostres fortaleses i aquells aspectes que podem millorar de cara al següent trimestre.

Ara tenim uns dies per descansar i gaudir de la màgia de Nadal! Al gener ens retrobarem amb molta il·lusió!!