2n trimestre a cinquè!

Durant el segon trimestre, que ja ha finalitzat, l’alumnat de cinquè ha viscut moltes experiències conjuntament. Per tal de mostrar-vos algunes d’aquestes us deixem unes fotografies, així podeu veure tot allò que hem fet!

A l’àrea de matemàtiques hem treballat aspectes relacionats amb els nombres decimals, amb les fraccions i amb els percentatges. Quan ja els teníem assolits, ens vam repartir en grups perquè cada grup pogués crear una botiga. Després de dur a terme la creació, calculant molts aspectes com el lloguer, els impostos o les ofertes que es farien, es va fer una jornada de compra i venda. En aquesta jornada vam haver de comprar amb els diners que teníem o vam haver de vendre tenint en compte les nostres ofertes i preus. D’aquesta manera, vam poder aplicar tots els sabers treballats com donar el canvi tenint en compte nombres decimals. Si cliqueu aquí, podreu veure les fotografies de les botigues.

Al llarg d’aquests mesos també hem celebrat el Carnaval, ens ho vam passar superbé! Si cliqueu aquí, podreu veure les fotografies.

Per últim, també hem fet un recull de la nostra experiència a la finca La Capella quan vam anar de colònies. Van ser dos dies de convivència amb el nostre grup, on vam seguir establint relacions positives i vam continuar creant experiències i records. Si cliqueu aquí, podreu veure les fotografies.

Ara, tenim uns dies per descansar i agafar energia per la tornada. Entrem al tercer trimestre!