3r Visita el Camí del Mar a Montjuic

El dimarts 1 de juny vam anar Montjuïc amb autocar. Quan vam arribar va vindre una noia que es deia Gemma i després vam esmorzar. Quan vam acabar la Gemma ens va explicar coses sobre Montjuïc. Després vam fer una excursió fins el Castell i mentre la Gemma ens explicava coses sobre Montjuïc, vam fer una manualitat molt xula: primer vam fer un vaixell amb paper de diari i  després el vam enganxar en un paper de color.

Llavors vam seguir el camí, i  després vam sentar-nos  i ens va explicar  perquè servia  la Torre  mètrica 

Després vam  fer  uns puzzles d’animals i alguns estaven en perill  d’extinció, També vam entrar al Castell de Montjuïc i vam anar a la plaça d’armes. Més tard  vam veure els telefèrics de Montjuïc, vam veure el primer far de Barcelona. Al castell hi  havia un rellotge solar, ens van donar un llibre sobre Montjuïc.

Quan vam acabar de dinar vam anar a un parc on hi havia coixins musicals, i eren de cuir. Quan saltavem damunt els coixins musicals sonava un soroll, i  més endavant hi havia un parc on ens vam trobar un ocell. Després  vam anar a l’autocar i després vam arribar a l´escola. I ens ho vam passar molt bé!

https://photos.app.goo.gl/WstwLacMcv3oCQGd7