PUNTUACIONS PROVA CANGUR 2019

Tercer curs consecutiu que l’alumnat de cicle superior del Joan Casas participa a la Proves Cangur d’enguany. La participació a Catalunya cada any és millor i les dades parlen per sí soles.

Felicitem a tots i totes les alumnes que van participar a la Prova Cangur 2019 i com cada any es farà entrega del Diploma de Participació. Les llistes amb les puntuacions individuals es penjaran a l’escola aquesta propera setmana per a que tots pugueu consultar la puntuació individual provisional.

Tot i així, cal fer especial reconeixement a alumnes d’EP5 com Arlet Farrés per obtenir una puntuació dins l’ 1% millor de Catalunya, i també alumnes que han obtingut una puntuació dins el millor 25% de Catalunya com són: Martina Bellvehí, Laia Boixareu, Martí Edo, Bruno Ferrari, Ana Carolina Rodríguez, Marc Téllez, Guillermo Alonso, Max Blanco, Llúcia Catafal, Lola Chardi, Quim Funayet, Ferran Gómez, Marc López i Aitana Soriano.

De l’alumnat d’EP6, donar l’especial enhorabona al Marc Genebat i a la Júlia Lueiro per obtenir una puntuació dins el 6% millor puntuat de Catalunya , com també felicitar als alumnes Jan Pastor i Dennis Tinoco per obtenir una puntuació dins el 25% millor puntuat. 

L’any 2017 la Societat Catalana de Matemàtiques va decidir reorientar el tipus de premis de la prova Cangur i va encarregar a eXplorium  l’organització d’un campus per a les noies i els nois premiats en la prova Cangur. És per això que aquest any els guanyadors podran participar gratuïtament del Campus-Cangur 2019, una estada de tres dies (dues nits) en una casa de colònies durant el mes de setembre. Per a més informació podeu consultar el següent enllaç: Informació Campus-Cangur

Moltes felicitats a tots i totes una vegada més per la participació.

El gran llibre de la natura està escrit en símbols matemàtics.” GALILEO GALILEI

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>