Repte matemàtic d’octubre

Ja hi tornem a ser!  No podríem començar un nou curs sense presentar la col·lecció de reptes o enigmes matemàtics mensuals al Joan Casas!

Com sabeu, enguany el projecte interdisciplinari està vinculat amb el programa d’innovació de l’Apadrinament del Patrimoni i del Projecte SteamCat on la Riera i la seva flora absorbirà tot el protagonisme!

Amb els diferents grups, ja hem anat a fer les primeres investigacions i observacions del nostre entorn més proper i avui amb els grups de 4t de Primària ens hem trobat aquesta meravella d’ésser viu que aprofitarem per engegar el repte matemàtic d’octubre. Anem a veure quantes opcions diferents de resposta som capaços de trobar entre tots!!!!

Si imaginem que cada un d’aquests anells marcats de l’eruga equival a un nombre i que cada nombre, a partir del tercer, s’obté sumant els dos nombres anteriors, sabríem donar el valor de cada un dels anells perquè el cap arribi a sumar un total de 100?        Vols compartir la teva resposta? 

Deixa la teva resposta contestant el següent formulari: FORMULARI

 

4 comentaris

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>