Primer BIBLIOPATI

La lectura constitueix una activitat clau en l’educació de l’alumnat per ser instrument d’aprenentatge el qual obre les portes de nous coneixements, i permet una formació integral de l’alumnat que contribuirà al ple desenvolupament de la seva personalitat.

Una de les accions, entre d’altres, que promovem a l’escola, és la trobada trimestral d’una tarda, on els alumnes de les tres comunitats es troben al pati per buscar un espai i un intercanvi pel gust a la lectura. Els més grans adapten un paper de padrins dels més petits, mentre que aquests gaudeixen escoltant, observant i aprenent com a fillols. Cada oportunitat d’intercanvi a l’escola forma part d’un procés d’aprenentatge natural i a la vegada de foment del gaudi entorn a la lectura.

Al llarg del curs,oferim tres trobades de tarda, per dedicar-la a aquesta oportunitat. El grau de satisfacció, fins a dia d’avui, és alt i té una molt bona acceptació per part de l’alumnat.

Us deixem unes imatges que parlen per sí soles.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>