Comiat EP6 Promoció 2010-2019

És evident que avui, 20 de juny del 2019, ha estat un dia important per l’alumnat d’EP6 i per a tots els qui hem acomiadat aquests grups d’alumnes del Joan Casas. Enguany, els “grans” de l’escola.
La tasca com a docents, des de l’escola, va lligada a la tasca d’ajudar-vos. Cadascú a la seva manera i dins les nostres possibilitats, però amb la finalitat sempre d’ajudar-vos a aprendre a gaudir el pas del temps, sense deixar mai de somriure i sense deixar mai d’aprendre.
El món pot esperar! Viviu la vida i lluiteu per ser feliços. Aprendre a viure lentament, assaborint cada instant que no es tornarà a repetir… Avui dia esdevé una fita amb repte important, però no per això cal oblidar el que realment és essencial i diria imprescindible.
No creixeu mai si això vol dir deixar d’aprendre ja que cada moment és bo per seguir aprenent. Obriu la mirada, escolteu, raoneu…
Aquesta és la nostra missió que des de l’escola volem transmetre-us.
Un desitg per a tots vosaltres que de ben segur us sonarà…
…no demaneu un camí planer, 
ni estels d’argent,
ni un demà ple de promeses,
sols un poc de sort
i que la vida us doni un camí ben llarg…

 

Aquí sempre serà casa vostra!

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>