COMENCEN ELS TALLERS COMPETENCIALS

Aquesta setmana s’han encetat al cicle mitjans els tallers competencials. Al llarg de diverses setmanes per grups heterogenis d’alumnes (1r, 2n i 3r), aniran treballant aspectes i continguts de diferents àmbits de coneixements.

Al llarg del curs tindran la possibilitat de viure diferents experiències com sembrar, cuidar i recollir hortalisses de l’hort, realitzar experiments, endinsar-se en el màgic món de la simbologia i la mitologia, es convertiran i es transformaran en diferents personatges per representar situacions i contes, experimentaran amb aliments fent de cuiners i cuineres, s’introduiran al món de la creació digital, entre d’altres.

Aquestes diferents activitats, els faran viure experiències que afavoriran la seva autonomia, generant un interès i una motivació pròpia de la competència d’aprendre a aprendre. Hauran de ser més autònoms, hauran de ser capaços de resoldre situacions complexes, hauran de desenvolupar activitats d’ajuda vers els altres, fomentaran el seu esperit crític, alhora que afavoriran el seu aprenentatge on seran ells mateixos i mateixes els centres de les diferents situacions.

Aquí us deixem un petit recull del 9 tallers que ja han començat. A la primera sessió es van plantejar els objectius i es van iniciar algunes activitats.

Al llarg del trimestre, us anirem ensenyant i fent partícips dels nostres avenços i nous descobriments!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>