El Barça femení guanya la Champions

El diumenge 16 de maig del 2021 a la tarda l’equip femení del barça va guanyar la Women’s Champions League, a Göteborg al estadi Gamla Ullevi 0-4.

Des del primer minut ja es notava que l’equip del barça femení dominava els marcadors, el primer gol del partit va ser un gol de la Lieke Martens al segon 26,  hi al segon 36 gol de Leupolz en pròpia  porteria. També al minut 14 Alexia Putellas va marcar el tercer gol del partit.

Les blaugranes no volien marxar d’una Champions League sense el títol.

I ho van aconseguir, van marxar de Göteborg amb el títol, perquè el Chelsea no va poder intimidar el Barça.

Les blaugranes ho van celebrar amb molta il·lusió ja que no guanyaven una Champions League des del 2019.