Fish Revolution-Tallarins de peix

Scolarest portem més d’un any treballant amb un projecte molt ambiciós per tal de continuar oferint i millorant l’alimentació dels nens dels nostres menjadors. En especial, volem incrementar la ingesta de peix en els nostres menús, aconseguint addicionalment que els nens es diverteixin a l’hora de menjar-ho.

Scolarest va pensar que la millor manera de poder desenvolupar aquest projecte i les pautes alimentàries del Peix era dirigir-nos al Port de Sant María a Cádiz per convèncer al millor Xef que tenim per ajudar-nos a convertir-lo en realitat.

Ángel León, anomenat El Xef de Mar, és el Propietari i Xef del Restaurant Aponiente, compte amb 3 Estrelles Michelin, una de les qualificacions més importants arrel Mundial.

Conjuntament Ángel León, Pescanova i Scolarest han treballat d’una manera diferent per entendre el mar i el peix. En aquesta primera etapa volem traslladar-vos aquesta feina en format de tallarins, un tallarí on l’ingredient principal és el Lluç en un 70%, un tallarí sense gluten i elaborat exclusivament amb productes naturals.

Comedores escolares