TREBALL D’INVESTIGACIÓ: ELS PONTS

Fa uns dies vam començar un Treball d’investigació sobre els ponts. I res millor per començar a investigar que sortir per l’entorn de la nostra escola, al camp d’oliveres, i construir el nostre propi pont amb els diferents materials que hi havia: pedres, pals, fulles seques, closques de cargols, olives…

Aquest és el resultat del primer dia d’un projecte que ens resulta d’allò més engrescador i ens desperta  curiositat i ganes de seguir treballant i aprenent.

Partint d’aquest primer dia, vam iniciar un treball sobre com podem construir ponts estables. El primer que vam fer va ser crear grups amb els mateixos interessos i posar-nos d’acord amb el material que faríem servir per a construir el nostre pont. Aquest havia de ser un pont estable, que permetés l’accés als nostres “voluntaris”: els ninots Playmobil. Vam decidir com havia de ser aquest pont, el vam dibuixar i vam formular les nostres hipòtesis. Un cop acabat el Pla inicial vam passar a l’acció, i vam dur a terme allò que havíem planificat en grup: la construcció del nostre pont.

Tan bon punt acabada la construcció del nostre pont, vam anotar què havia passat, les dificultats amb les que ens havíem trobat i com les vam solucionar.

Finalment vam explicar les conclusions del nostre treball a la resta dels nostres companys i companyes.

Ara, només queda fer una valoració de la nostra tasca en grup per tal de ser conscients d’allò que hem fet bé i els aspectes que podem millorar.

 

 

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>