Consell d’infants a Esparreguera

Després de les recerques exhaustives que van portar a terme els vostres fills i filles el curs passat, enguany, l’ajuntament, amb motiu de la creació del Consell d’Infants d’Esparreguera, els ha demanat que expliquessin a la resta de nenes i nens del poble, de cinquè i sisè, com han portat a terme la seva investigació sobre la participació infantil a Esparreguera i quines han estat les seves conclusions.

És per això que, el passat dimecres i ahir, dilluns, un petit grup representatiu de sisè va realitzar unes conferències en les que han explicat el procés i conclusions del seu projecte de recerca social.

Estem molt contentes de la feina que han fet! Han sabut transmetre la necessitat de què els nens i nenes participin en les decisions del nostre municipi que tenen a veure directament amb ells i elles. A més, creiem que les seves paraules han engrescat a la resta de companys i companyes a participar en la creació del Consell d’Infants.

Aquí teniu l’última conferència que van fer. Ens sap greu perquè l’àudio no és del tot bo, però es pot apreciar la professionalitat i la qualitat de la conferència dels vostres fills i filles.

 

Les tutores

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>