Visita al sindicat CCOO

Ahir 16 d’octubre, l’alumnat de 4 ESO A i B va visitar el Sindicat de CCOO, sortida organitzada per la professora de l’assignatura Cultura i valors ètics, on van participar a la xerrada “PARLEM DE FEINA”.
L’objectiu de la sortida és donar a conèixer el funcionament del mercat laboral,… Llegeix més»

Tallers extraescolars 2017-2018

Els TALLERS EXTRAESCOLARS són un programa gestionat pel centre on l’alumnat participant té l’oportunitat de formar-se en una o diverses activitats culturals. És també un punt de trobada i convivència. Totes les activitats són gratuïtes. La data d’inici de les activitats és el 16 d’octubre.
DILLUNS,… Llegeix més»

Lecturanda al parc!!

Tal com succeïa a les escoles de l’antiga Grècia, els alumnes de 3r d’ESO hem gaudit molt sortint a fer la classe de lectura de Català al jardí de davant de l’institut dins el Parc de la Ciutadella, hem llegit aprofitant els raigs de sol… Llegeix més»

DIMARTS, 10 D’OCTUBRE

Benvolgudes famílies,
Arrel de tots els aconteixements excepcionals actuals hi ha la possiblitat que hi hagi concentracions davant del Parlament.
Seguint les recomanacions del cos de Mossos d’Esquadra i d’acord amb el Consorci d’Educació de Barcelona, demà 10 d’octubre no hi haurà activitats lectives.
Lamentem avisar-vos amb tan… Llegeix més»

3 OCTUBRE: CONVOCATÒRIA VAGA GENERAL

Benvolgudes famílies,
D’acord amb les instruccions rebudes per part del Consorci d’Educació de Barcelona, el proper dimarts 3 d’octubre hi ha una convocatòria conjunta de vaga general.
Desconeixem en aquests moments el nombre de professors que se sumaran a la vaga. Les classes tindran un major o… Llegeix més»