SEGONA JORNADA FEM ESCOLA 11 JUNY 2017

El passat diumenge 11 de juny vam celebrar la 2a jornada, i darrera, del Projecte Fem Escola d’aquest curs. Vam quasi (diem quasi, perquè queden alguns petits detalls per acabar) enllestir l’adequació del mur de la via del tren. Va ser una jornada de treball, de compartir moments inoblidables, de riure juntes i junts, de conviure petits, mitjans i grans…, però per sobre de tot va ser una jornada molt emotiva. Vam fer l’acte d’inauguració de l’adequació del mur i vam viure moments molt emotius i que ens van fer sentir orgulloses i orgullosos de pertànyer a la nostra escola. Tot seguit us deixem el text que la mestre Elena Ramos (dissenyadora del projecte al mur) va dir en l’acte d’inauguració:

DE VEGADES SOMIO I UN DIA VAIG SOMIAR. VAIG SOMIAR EN BLAU, EN TURQUESA I LILA, EN MAGENTA I EN VERMELL. VAIG SOMIAR LABLogoERINTS, BICICLETES VOLADORES, FLORS IMPOSSIBLES, TELÈFONS DIVERTITS I ELS ARBRES DEL PAIS DELS SOMNIS. VAIG SOMIAR POSAR ELS NENS I NENES DE CARA A LA PARET. SÍ, DE CARA A LA PARET PER JUGAR, PER DIBUIXAR, PER ENFILAR-SE I TOCAR EL CEL AMB LA PUNTETA DELS DITS.

I EL MEU SOMNI EM VA PORTAR MÉS ENLLÀ. EM VA FER COMPARTIR
IL· LUSIONS DE COLORS CAPRICIOSOS. EM VA PORTAR DIFICULTATS DE FORMES RODONES, DE MATERIALS INVENTATS. EM VA PORTAR EXPLOSIONS DE SENTIMENTS. EM VA REGALAR PERSONES QUE ES QUEDARAN PER SEMPRE DINS MEU. EM VA PORTAR LA MÚSICA DEL RIURE DELS NENS I NENES. EM VA PORTAR LÍNIES CORBES D’ESFORÇ COMPARTIT. 

US VULL AGRAIR A TOTS I TOTES HAVER COMPARTIT EL MEU SOMNI. US AGRAEIXO EL REGAL QUE HEU DEIXAT ALS NENS I NENES DE L´ESCOLA. US AGRAEIXO ELS SOMRIURE QUE HEU AJUDAT A PINTAR EN LES SEVES CARES, I US AGRAEIXO, HAVER-ME DEIXAT ESTAR A PROP VOSTRE ORQUESTANT UNA MÚSICA QUE DESCONEC. US AGRAEIXO HAVER-ME DEIXAT EMOCIONAR. US AGRAEIXO FER-ME SENTIR ORGULLOSA , UN COP MÉS, DE FORMAR PART D’AQUESTA ESCOLA, ON NENS I NENES, MESTRES I FAMÍLIES, SOMIEM JUNTS.

FEM ESCOLA, FEM CAMÍ PLEGATS.

Img_4430

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: You can use these tags <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>