VIII Jocs Florals de Catalunya

Benvolgudes,
Com cada any, l’alumnat del Bages Sud ha participat als VIII Jocs Florals de Catalunya, de la fase territorial a la Catalunya Central. Molt contents de ser-hi un any més!

L’equip directiu.

Projecte APRENENTATGE COOPERATIU (2n ESO)

Benvolgudes,
Aquest dijous 13 de maig el nostre institut ha engegat un nou projecte basat en l’APRENENTATGE COL·LABORATIU i que permet que l’alumnat de 2n d’ESOB amb un bon nivell de matemàtiques expliqui continguts i conceptes treballats a classe a altres alumnes amb dificultats en aquesta… Llegeix més»

Jocs Florals – Premis Sant Jordi 2021 –

Benvolgudes,
A raó de la la diada de Sant Jordi, enguany  a l’institut es varen dur a terme uns Jocs Florals on l’alumnat participant va poder mostrar les seves dots com a escriptors i escriptores.
Us comuniquem els guanyadors i guanyadores de cadascuna de les categories.
1r d’ESO:
Català:… Llegeix més»

En record de Joan Badia i Pujol.

Aquest dissabte ha mort l’exprofessor de català del nostre institut, Joan Badia i Pujol. Filòleg, educador compromès i company generós. Va dedicar la seva vida al que més li entusiasmava: la seva llengua, la seva terra i la seva gent.
Els qui vam tenir la sort… Llegeix més»

PROVA CANGUR 2021

Un any mes l’Institut Bages Sud ha participat a la prova Cangur 2021.
La prova Cangur és una activitat matemàtica que s’organitza una vegada a l’any on hi participen els diversos cursos de l’ESO del nostre institut. L’alumnat que hi participa ho fa de forma… Llegeix més»

ENTREGA PREMIS CARNESTOLTES 2021

Bon dia,
Us deixem un recull fotogràfic de l’entrega de premis en relació a les disfresses/comparses guanyadores del carnestoltes d’enguany.

Moltes felicitats a tots els participants!
PD: Agraïm a l’AFA la seva col·laboració/contribució en els premis donats.

INSTRUCCIONS IEduca PER A FAMÍLIES

iEduca

iEduca és el gestor de centre de l’Institut Bages Sud.
És una eina de gestió i comunicació per a centres educatius. Tots els usuaris del centre treballen sobre la mateixa base de dades per poder tenir tota la informació a mà i en temps real. L’objectiu… Llegeix més»

INFORMACIÓ GENERAL CURS 2020-21

Benvolgudes famílies,
Us donem a totes la benvinguda al nou curs escolar 2020-2021.
La totalitat de l’equip docent és plenament conscient de les particularitats i condicions especials que poden envoltar aquest nou curs dins el context de la COVID-19 i és per això, que la totalitat de… Llegeix més»

INFORMACIÓ PREINSCRIPCIONS CURS 2020-21

Benvolgudes famílies,
Degut a la situació de pandèmia que malauradament estem patint, s’han modificat els terminis i les instruccions per a la preinscripció als centres. A continuació disposeu de les informacions necessàries:
 
“FES CLICK  A LES ICONES PER TAL D’OBTENIR MÉS INFORMACIÓ”
 
   … Llegeix més»

Carnestoltes 2020

Després d’una setmana boja, toca celebrar el carnestoltes!
Entre disfresses i balls hem gaudit d’un bon dia. Moltes gràcies a tothom!

#gallery-1 {
margin: auto;
}
#gallery-1 .gallery-item {
float: left;
margin-top: 10px;
text-align: center;
width: 50%;
}
#gallery-1 img {
border: 2px solid #cfcfcf;
}
#gallery-1 .gallery-caption {
margin-left: 0;
}
/* see gallery_shortcode() in wp-includes/media.php */

Llegeix més»

Sortida al Museu d’Història de Catalunya, 3r d’ESO

El Museu d’Història de Catalunya (MHC) és un museu ubicat al Palau de Mar de Barcelona, creat amb la missió de narrar als seus visitants la història de Catalunya, cosa que fa mitjançant una col·lecció d’objectes i documents que s’hi relacionen, de recreacions històriques i ambientacions i d’equipaments audiovisuals i informàtics, que… Llegeix més»

L’alumnat de 3r d’ESO al Teatre Conservatori de Manresa

“LAZARILLO DE TORMES”
Escenificació de la lectura obligatòria a castellà
Adaptación teatral de La vida de Lazarillo de Tormes y de sus fortunas y adversidades, la novela picaresca por excelencia. El retrato de la sociedad del momento y la crítica a los diferentes estamentos sociales y religiosos (a través… Llegeix més»

CONVOCATÒRIA PROVES GESO 2020

Adreçat a l’alumnat que no hagin obtingut  graduat en educació secundària obligatòria (GESO) en finalitzar l’etapa.
INFORMACIÓ DE LES PROVES: Cal adreçar-se al següent aquest enllaç .
El Departament d’Educació convoca aquesta prova amb l’objectiu que l’aspirant demostri que ha assolit els objectius i les competències bàsiques… Llegeix més»

‘M’agrado tal com sóc’, un taller contra l’anorèxia i la bulímia, adreçat a l’alumnat de 2n d’ESO

L’Associació Contra l’Anorèxia i la Bulímia (ACAB) imparteix tallers a diferents centres educatius. La idea del taller és prevenir des dels instituts els trastorns de la conducta alimentària perquè com més aviat es detecten els símptomes, més possibilitats de curar-se hi ha.
L’Associació Contra l’Anorèxia i… Llegeix més»

Sing Along

Un any més l’alumnat del centre ha assistit a un concert en directe de música pop-rock en anglès al Teatre Casino Borràs de Castellbell i el Vilar, en què han estat convidats a participar tot cantant amb els músics i, fins i tot, actuar a… Llegeix més»

Primers auxilis a 4t d’ESO

L’alumnat de 4t va fer un taller d’autoprotecció i suport vital bàsic a càrrec de la diputació de Barcelona. Des del Servei de Salut Pública es vol fomentar la cultura de l’autoprotecció proporcionant als ajuntaments recursos per desenvolupar accions dirigides a empoderar a la ciutadania… Llegeix més»