World of Warcraft

Avui, ens dirigim als vells dels videojocs. A una llegenda llançada el 2004, que ha anat prolongant el seu contingut amb el pas del temps.

World of Warcraft (també conegut com a WoW) ha sigut un dels jocs més grans de la indústria, i sens dubte, el MMORPG amb més èxit.

WoW és un videojoc de rol massiu, en el qual has de crear el teu personatge, i ficar-te dins d’un món ple d’aventures. Durant els primers nivells, el joc serà bàsic, així se’t facilitarà l’aprenentatge del joc. Hauràs de completar objectius per a guanyar experiència i anar pujant nivell.

Mentre comences a saber una mica de la història de l’univers en què estàs situat, t’adones que hi ha un conflicte entre dues faccions, l’Horda i l’Aliança.

Moltes vegades et ficaràs en batalles, però en diferents situacions, pots estar lluitant 1 contra 1 i que de cop apareguin reforços, però també hi ha modalitats a gran escala, arribant fins a 40 jugadors per banda.

Això és degut al fet que les dues bandes estan en una rivalitat constant, i els jugadors tenen l’elecció d’activar o desactivar el mode JcJ (jugador contra jugador), per aventurar-se en emocionants batalles contra altres persones.

WoW, des del seu llançament, ha tingut sis expansions en total, i, aquest any, hem tingut la setena entrega. Oberta al públic el 14 d’agost, la setena part ha tingut anàlisis molt variades, gran part d’aquestes sent positives i elogiant-ne el desenvolupament.


Però els veterans de la sèrie no estan gaire satisfets amb l’entrega. El problema no és el joc, tothom s’ho ha passat bé i ha tingut un bon temps jugant, però hi ha sistemes d’aconseguir un millor equipament que són molt pesats, tot i que pels jugadors casuals no hauria de ser un gran problema.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>