Vengadores Endgame: el final d’una saga

El dijous 25 d’abril es va estrenar la molt esperada pel·lícula de Los Vengadores. En aquesta pel·lícula veurem especialment els superherois principals intentant solucionar tot el caos i destrucció que va fer Thanos a l’anterior entrega, anomenada Los Vengadores: Infinity War, on va exterminar la meitat de l’univers.

Aquesta pel·lícula ha estat molt controlada per part de l’equip cinematogràfic per tal que no hi haguessin filtracions fins que l’estrenessin, ja que durant un any (temps que es va tardar a gravar-la) quasi no van esmentar cap element que sortís en aquesta. A més, al tràiler només apareixen escenes que no tenen gaire importància o gravades especialment i únicament per aquest. Tanmateix, hi va haver persones que després de veure l’estrena de la pel·lícula es van dedicar a fer spoilers a la gent que no l’havia vist.

A més, aquesta serà l’última pel·lícula en la qual apareixerà Stan Lee, cocreador dels herois de Marvel (els clàssics), qui tràgicament va morir el 12 de novembre de 2018.

En la seva escena, es veu una versió més jove d’ell per a fer un homenatge a tota la seva aportació al món dels còmics, pel·lícules, etc.


Les crítiques en general han estat molt bones tot i que n’hi havia alguna on es queixaven per esdeveniments imprevistos. Un fet que ha cridat l’atenció és que no hi hagi postcrèdits al final de la pel·lícula. Tanmateix, la gent que es va quedar fins al final, van poder escoltar uns sorolls metàl·lics, sobre els quals comencen a haver-hi teories; una de les més populars diu que aquells sorolls eren els cops de martell de Tony Stark (Iron man) construint la seva primera armadura.


Finalment, la pel·lícula de Los Vengadores: Endgame va ser l’última pel·lícula de la saga de l’infinit. Aquesta tanca gran part de les històries dels herois que formen Los Vengadores i n’obre d’altres.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>