Spider-Man: joc de l’any?

SPIDER-MAN

Qui no ha desitjat alguna vegada ser l’aràcnid heroi de Marvel Studios i poder llençar teranyines?

Doncs gràcies a Insomniac Games podràs aconseguir sentir aquesta experiència.

Aquest joc està ambientat a la ciutat de Nova York, el lloc on viu el nostre superheroi, Spider-Man.

El joc es basa en una nova història del Spider-Man on trobaràs enemics de totes les pel·lícules.

Aquest joc és un món obert on principalment has de seguir la història o pots anar lliurement per la ciutat de Nova York o fer missions secundàries.

L’antagonista principal és el Sr. Negatiu, ell és el líder de la banda criminal dels «dimonis». El que vol aconseguir és posar ordre entre les diferents bandes criminals que operen a la ciutat.

A mesura que vas avançant en el joc desbloqueges diferents vestits els quals cadascun tenen un disseny diferent i una habilitat especial. Aquests vestits un cop desbloquejats s’han de comprar mitjançant unes fitxes que pots aconseguir fent tota mena de missions.

Dins del joc pots trobar llocs famosos d’altres superherois vistos a altres pel·lícules com per exemple: «la torre dels Vengadors», «el Sanctum Sanctorum del Doctor Strange» o «l’ambaixada de Wakanda (Black Panther)».

Valoració: Si ets un jugador amant dels videojocs amb mode història, aquesta és una gran opció, on tindràs moltes hores de diversió i entreteniment. L’únic inconvenient és el preu, ja que pensem que és elevat per no tenir mode en línia.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>