Rocket League: futbol i cotxes

Rocket League és un joc creat el 2015 per Psyonix que combina els cotxes amb el futbol.

Tal com hem dit, en aquest joc has de fer partits que tenen una duració de 5 minuts, en el qual guanya l’equip que anoti més gols, en cas d’empat, es farà una pròrroga de temps il·limitat fins que algun dels 2 equips marqui gol.

Disposa de diversos modes de joc:

  • El mode de bàsquet

  • El mode d’hoquei

  • El mode dropshot

  • El mode rumble

Una de les coses que ha fet el Rocket League famós és el competitiu. Jugaràs partits contra gent d’un nivell alt per rebre un rang. Hauràs de fer un total de 10 partits per saber a quin rang estàs, a partir d’aquest punt podràs jugar més per pujar o baixar de divisió. Al final de cada temporada de competitiu rebràs una recompensa segons el rang en què hagis arribat. 

El Rocket League s’ha fet un lloc en el món dels E-sports, la lliga de competitiu professional es diu RLCS on participen diversos equips de tot el món, principalment equips americans.

 

La personalització del teu cotxe:

El Rocket League té una gran varietat de cotxes els quals podràs personalitzar al teu gust, podràs seleccionar des de la carrosseria fins al tipus de rodes o nitro. Fa unes temporades, van sortir unes caixes en les quals et poden tocar objectes exclusius, avui dia aquests objectes tenen valor en claus i la gent les intercanvia per poder millorar l’aspecte del seu cotxe.

 

 

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>