Red Dead Redemption 2: Far West en estat pur

Red Dead Redemption ja ha sortit i aquí us portem un article ple d’informació. Ha venut més de 150.000 unitats superant molts rècords.

Arthur Morgan, el nostre protagonista, és un vaquer que forma part d’una banda. El mode història té una duració d’entre 50-60 hores, això vol dir que tindreu diversió assegurada. No us explicarem res més d’aquest mode per si teniu pensat comprar-lo.

Després de les primeres hores de joc podreu anar lliurement per tot el mapa al qual és el més extens creat mai per Rockstar Games. El joc està ple de detalls i activitats a fer des d’assaltar un tren fins a tallar-vos el bigoti o barba a l’estil que vulgueu. Una de les coses que ens ha sorprès més és que hi ha més de 200 espècies d’animals. Podreu interactuar amb tots els personatges del mapa. Ells recordaran el vostre caràcter, a part d’això pot ser que avisin l’autoritat si vau cometre un assassinat davant d’ells. Tindreu un nivell d’honor que pot pujar o baixar segons les vostres accions (si sou bons, tindreu més recompenses i sereu vistos com a herois). Cada poble té un bar on podreu beure i jugar al pòquer. Fins i tot podreu fer duels amb altres personatgres. Per tot el mapa trobareu diferents misteris i històries que haureu de resoldre i sereu recompensats amb diners o objectes.

Haureu de cuidar del vostre personatge, ja que si no l’alimenteu, perdrà pes o en guanyarà en cas contrari. A mesura que passin els dies mentre jugueu, li creixerà la barba i el bigoti; com hem dit anteriorment podreu donar-li l’estil que vulgueu. Una de les coses que heu de cuidar és la vostra higiene, si no us banyeu sovint, la gent us criticarà o us evitarà, ja que no feu bona olor. Podreu canviar la vostra roba amb diferents conjunts, haureu de fer bones tries segons l’aventura, ja que si aneu a la neu amb poca roba, el vostre personatge perdrà salut a causa del fred.

El joc té diversos tipus d’armes, la més important és el revòlver. Però també podeu utilitzar escopetes i franctiradors. Les armes les podeu personalitzar completament al vostre gust i les haureu de netejar, ja que poden arribar a trencar-se per l’oxidació. Repartides pel mapa hi ha armes que tenen un nivell més alt, des d’escopetes i revòlvers fins a destrals, les quals podeu trobar en cases o atracant armeries. La caça és una part important del joc. Moltes vegades haureu de portar pells i carn a la vostra banda les quals estaran en més bon estat si les aconseguiu matant amb el vostre arc.

El mode Red Dead Online arribarà aquest mes de novembre. En aquest mode podreu jugar amb els vostres amics fent el mateix que en el mode lliure.

Nosaltres opinem que és un dels millors jocs que ha sortit a la venda aquest 2018. El mapa està ple de coses a fer i no us cansareu de jugar-hi, anirà rebent actualitzacions que milloraran el joc i li afegirà més entreteniment. La nostra recomanació és que si sou fans dels jocs amb món obert, aquesta és una molt bona compra, ja que també podreu jugar amb els vostres amics al mode Online.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>