John Wick: Parabellum

John Wick: Parabellum és la tercera pel·lícula de la saga de l’assassí John Wick. Aquesta es va estrenar el 17 de maig del 2019, però a Espanya, s’estrenarà el 31 de maig.

Recomanem a tothom qui pugui mirar-se les dues anteriors entregues, ja que a part de ser dues de les millors pel·lícules d’acció en els darrers anys, la història té una trama contínua.
                                                                                                              
Tot i així, si algú no té temps per a mirar-se-les, us farem un breu resum perquè no estigueu perduts en l’estrena (salteu a la conclusió si no voleu saber RES de les dues primeres).

Bé, a la primera pel·lícula vam veure com John Wick estava retirat, però a causa d’un esdeveniment va tornar a ser l’assassí que tothom temia, ja que li van robar el seu cotxe i van matar el seu gos, que era l’últim regal que li havia donat la seva dona difunta.

                                                                                              

Després d’haver-se cobrat venjança, en la segona entrega (la que hi ha més trama), John Wick és sol·licitat per Santino d’Antonio, un assassí de la màfia italiana que tenia un pacte de sang amb ell i encara tenia disponible sol·licitar-lo. Santino necessita que John mati la seva germana, qui anava a ocupar un lloc a la taula suprema, on cada membre representava una part, sent ella la representant de la màfia italiana.

                                                                                     
Ell vol ocupar el lloc, però no vol matar una persona de la seva sang amb les seves pròpies mans.
John es nega a aquesta petició de Santino des d’un principi, però uns moments després, la seva casa és destruïda a causa dels explosius llançats per aquest últim.

Després de complir amb la seva part del pacte, John torna a l’hotel Continental després de lluitar amb Ares i Cassian (aliats de Santino, també assassins) i la seva ràbia el condueix a matar  Santino d’un tret al cap, dins l’hotel.
                                                                                              
En la tercera entrega de John Wick podrem veure com Keanu Reeves, l’actor protagonista, és perseguit per haver matat un membre del comitè internacional d’assassins dins de l’hotel Continental, considerat una zona en la qual no es podia assassinar ningú. Per aquest motiu, i perquè la víctima era un membre de la taula suprema, se li va posar una recompensa de 14 milions de dòlars per l’assassí que l’aconseguís matar.

Ara us deixarem un enllaç per poder veure el tràiler de la tercera entrega de John Wick.
https://www.youtube.com/watch?v=UtWl7Lz6A10

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>