Google Home: altaveu intel·ligent

El Google Home és un altaveu intel·ligent, capaç de realitzar diverses tasques mitjançant la veu. Aquest no és l’únic, també hi ha altres competidors.

En primer lloc, cal dir que el Google Home funciona gràcies a l’assistent de Google, el qual també està integrat en els telèfons Android. Aquest assistent és capaç de realitzar moltes coses per nosaltres, per exemple: pot fer la llista de la compra, buscar la definició d’una paraula en el diccionari, buscar informació a Wikipedia, informar-nos del temps que farà demà, traduir una frase. .. Però també sap fer altres coses més divertides, com ara: explicar-nos un acudit, dir-nos una dada curiosa, jugar a algun joc com Preguntados i fins i tot posar-nos musica a Spotify.

A més a més, té una altra funcionalitat que, al meu parer, és molt útil: la domòtica. Hi ha molt aparells intel·ligents que són compatibles amb l’Auxiliar de Google (també es diu compatible amb Google Home), hi ha bombetes, despertadors, endolls, termòstats, robots aspiradors i fins rentadores.

En el meu cas, tinc un endoll intel·ligent connectat al meu llum de menjador, quan s’està fent de nit, li dic a l’assistent que encengui aquest dispositiu; així no haig ni d’aixecar-me d’allà on estigui. També tinc un endoll intel·ligent connectat al radiador elèctric de la meva habitació, i ho tinc programat perquè una hora abans d’anar a dormir s’encengui i després s’apagui. Així es pot fer amb moltes altres coses.

El Google Home està format per tres altaveus, situats a la part inferior de l’aparell. Des de la part superior, pots controlar el volum i pausar o reprendre la reproducció mitjançant gestos tàctils.

La qualitat de so és bastant bona. La potència dels baixos i els aguts és regulable mitjançant l’aplicació Google Home (des d’on es realitza la configuració).