FORTNITE: LA NOVA MODA

FORTNITE

TEMPORADES ANTERIORS

Al final de la temporada 4 un coet va crear una escletxa al cel donant pas a la temporada 5, la qual tracta sobre el xoc de mons. El mapa va tenir certs canvis, entre els quals van aparèixer construccions antigues com per exemple: moais, un poble viking. Però el gran canvi va ser la substitució de «Charca Chorreante» per «Oasis Ostentoso», un bioma del desert.

Un mes abans d’acabar la temporada, l’escletxa va crear un raig que va donar forma al conegut cub. Al principi es movia cada certes hores i cada dos dies deixava una runa en cert punt del mapa.

Es van fer unes filtracions i com tothom s’esperava el destí final del cub va ser «Balsa Botín»; no obstant això, va destruir construccions durant el seu trajecte arreu del mapa.

Finalment, el cub va desfer-se dins «Balsa Botín» fent que l’aigua fos com un llit elàstic.

TEMPORADA 6

Amb el començament de la temporada 6, el cub va enlairar la casa central de «Balsa Botín» creant un remolí que et permet sobrevolar i tenir un moviment més ràpid. Aquest remolí es va movent per tot el mapa i cada dos dies va absorbint el poder de les diferents runes.

 Sobre el «pase de batalla» Epic Games ens ha sorprès a tota la comunitat, la temàtica està ambientada a Halloween. Una de les innovacions ha sigut afegir mascotes (un gos, un camaleó i un drac) que les portes al teu darrere a la motxilla. També han afegit les cançons, que pots posar a la sala principal. I com altres vegades hi ha moltes «skins» noves que segur que t’agradaran.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>