Far Cry: New dawn

Far Cry New Dawn és el nou joc d’Ubisoft estrenat el 15 de febrer del 2019. Aquest és un joc que només conté un mode història, però no per això és menys demanat que els altres de la saga.

El nou Far Cry està ambientat en una era post apocalíptica després de patir una catàstrofe davant d’una guerra nuclear produïda al final de Far Cry 5 anomenada El Col·lapse.

 

El joc està situat a la ciutat Hope, Montana l’any 2035. Ara, el món s’està recuperant (de la catàstrofe nuclear) i els pocs supervivents estan repoblant la societat. Els habitants lluiten per aconseguir poder, recursos, terrenys, etc. aprofitant aquesta manca d’autoritat o moral social.

A més, els animals han evolucionat degut a la catàstrofe nuclear, ara la seva pell ha florit a causa de la radiació tornant-se així més robusta i dura. La seva força també han augmentat, i per això s’han tornat uns animals molt més perillosos.

 

Tens l’opció de tenir un animal que et protegeixi o t’acompanyi el qual podràs obtenir al llarg del joc. Aquest animal tant pot ser un gos, com un porc senglar.

Els animals com a companys estan al joc des del Far Cry Primal i gràcies a això ha augmentat la seva demanda. Aquesta nova entrega, el Far Cry New Dawn, ha arreglat un dels problemes que tenia Far Cry 5, que no et deixava portar el teu gos dins del cotxe.

Una cosa que dona exclusivitat a aquest joc són els refugis, on podràs crear/millorar les teves armes o vehicles. Aquests es poden crear mitjançant peces de l’antic món (abans del desastre nuclear), reutilitzant-les i després millorant-les per perfeccionar el teu arsenal.

 

 

 

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>