Brawl Stars

Brawl Stars és un joc pel mòbil que ha estat creat per Supercell, qui també va crear Clash Royale i Clash of Clans entre altres.

 

En aquest joc, hi ha molts tipus de personatges, cadascun amb les seves respectives habilitats. Els personatges es classifiquen amb diverses categories, n’hi ha 6 de diferents: comú, especial, rar, èpic, mític i llegendari.

Tots els personatges tenen un atac principal i un atac especial que es carrega a mesura que transcorre la partida. Hi ha habilitats que serveixen per ferir els teus enemics i n’hi ha per curar els teus companys.

 

Supercell va recompensar les persones que van jugar a Brawl Stars en els seus inicis, regalant l’aspecte de ‘Shelly Estelar’ a tothom qui s’hi va registrar abans que s’acabés l’any 2018.

 

Una cosa que han afegit després de la versió beta és el camí de trofeus. Són recompenses que et donen a mesura que aconsegueixes pujar de trofeus i de lliga. Depenent de la lliga a la qual estiguis, la dificultat serà més o menys gran.

Finalment, aquest mes de febrer s’afegirà una actualització on arribarà un nou Brawler que es diu Genie, incorpora diversos canvis a herois en la seva vestimenta i en els seus atacs. També hi haurà una nova temàtica de l’any nou xinès.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>