COMENCEM SOM SOLIDARIS 20/21

Les tres últimes setmanes hem rebut les visites dels responsables de Creu Roja, Càritas i Eixarcolant, que, amb molt de goig, segueixen formant part del nostre projecte de Som Solidaris, que aquest any varia lleugerament i segueix oferint el Servei Comunitari però amb moltes més propostes telemàtiques. Disposarem d’un total d’onze propostes que s’oferiran als alumnes perquè en triïn una i la puguin dur a terme.

Les xerrades van ser molt interessants i ens van mostrar el valor de la solidaritat i el voluntariat, sobretot en aquests moments difícils que estem vivint. Igualment van mostrar com tenir cura del nostre entorn d’una manera més sostenible i solidària. Les xerrades van anar a càrrec de la Montserrat Roca (Càritas Anoia-Segarra), Sílvia Grados (Creu Roja Igualada) i la Júlia Solé (Eixarcolant). Gràcies a les tres per obrir-nos aquest curs en el Servei Comunitari d’una manera tan lúcida.

Seguim avançant en el projecte i ja us anirem informant de les tries i de quan comencen els projectes, que serà al llarg del segon trimestre. Començar així és un luxe!