4ESO Som Solidaris 19-20

Benvolguts alumnes de 4t d’ESO de l’Institut Joan Mercader,
Enguany ha estat un any peculiar i ple d’entrebancs per alguns de vosaltres, alguns més importants i tristos que d’altres, però tots hem arribat fins al final d’aquest camí que és l’etapa de la ESO.
El Servei Comunitari està pensat perquè madureu d’una forma diferent, més social, més justa, més responsable. Perquè ser responsable vol dir tenir cura dels que tenim al costat, de protegir el territori, de vetllar per les necessitats dels més desvalguts. I aquest any ho heu pogut observar més directament que cap altre any del Servei que hem anat duent a terme fins ara a l’institut.
Així és que, des de les entitats Cáritas, Creu Roja i Eixarcolant, des de la direcció del centre i des dels professors que us hem anat guiant al llarg del curs us volem donar les gràcies per haver participat en aquesta petita aventura que us ha intentat despertar una altra manera de veure la nostra societat.
Per donar-vos les gràcies us hem fet un petit video de tancament de curs, per tal de poder-nos despedir de vosaltres i aconsellar-vos que seguiu amb aquesta força i empenta, que seguiu ajudant als demés. Perquè la clau dels canvis és la suma de tots i cadascú de nosaltres.
A l’institut i a cada una de les entitats hi seguireu tenint les portes obertes.
Una abraçada ben gran i fins aviat!